مشاوره حقوقی چیست ؟

مشاوره حقوقی چیست ؟

فهرست مطالب

  • مشاوره حقوقی چیست ؟

    مشاوره حقوقی به ارائه مشاوره توسط یک فرد متخصص به نام وکیل به افراد یا ارگان هایی که در مورد مسائل و مشکلات حقوقی خودشان نیاز به راهنمایی دارند.
    هدف از مشاوره حقوقی، کمک به افراد و ارگان ها برای درک بهترمسائل و مشکلاتشان و پیدا کردن راه حل مناسب برای مسائل می باشد.

    حوزه های کاری مشاوران حقوقی

    • تنظیم و ثبت قرارداد ها
    • امور و دعاوی ملکی
    • امور خانوادگی مانند طلاق، مهریه، نفقه
    • امور کیفری
    • امور مالی و…

    مشاوره حقوقی در نیک وکیل

    مرکز مشاوره حقوقی نیک وکیل، در تمامی مسائل حقوقی، اعم از مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی، مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره رایگان حقوقی به مشاوره با افراد و ارگان ها می پردازد.

    چگونه یک مشاوره حقوقی مناسب انتخاب کنیم ؟

    چگونه یک مشاوره حقوقی مناسب انتخاب کنیم ؟
    چگونه یک مشاوره حقوقی مناسب انتخاب کنیم ؟

    اول از همه همیشه سعی کنید به دنبال مشاوری بگردید که در زمینه مشکل شما تخصص کافی و کامل داشته باشد.
    از مدرک و مجوز و پروانه وکالت مشاور حقوقی خود اطمینان حاصل کنید. از تجربیات دیگران در این زمینه استفاده کنید و در اول کار از هزینه های مشاوره حقوقی اطمینان حاصل کنید و مبلغی را از پیش برای کارتان تعیین کنید.
    شما باید بتوانید با مشاورتان ارتباط خوبی برقرار کنید و در بیان مشکلاتتان با او احساس راحتی داشته باشید.

    چه زمانی نیاز به مشاوره حقوقی داریم ؟

    اگر شما با مشکل حقوق، دعاوی خانوادگی، دعوی حقوقی و … مواجه هستید و نیاز به یک مشاوره حقوقی آنلاین و یا مشاوره حقوقی تلفنی دارید باید به یک مشاور حقوقی مراجعه کنید.
    حتی زمانی که در مسائل حقوقی خود دچار شک و شبهه هستید و نیاز به کمک دارید می توانید با یک مشاوره حقوقی تلفنی ارتباط بگیرید.

    مشاوره حقوقی رایگان

    دسترسی به خدمات حقوقی برای برخی افراد غیرممکن است و یا گاهی نمی توانند از پس هزینه های مشاوره حقوقی و وکیل بر آیند، در اینجاست که ما برای این افراد خبر خوبی داریم. این افراد می توانند از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنند.

    مشاوره حقوقی رایگان به خدمات حقوقی ای اطلاق می شود که توسط افراد داوطلب یا ارگان های داوطلب به افراد نیازمند ارائه می شود. این خدمات حقوقی شامل دعاوی ملکی، حقوقی، دعاوی خانوادگی، طلاق، نفقه و مهریه می باشد.

    چه کسانی می توانند از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنند؟

    مشاوره رایگان حقوقی معمولا به افرادی ارائه می شود که درآمد پایینی دارند و در شرایط سختی زندگی می کنند. با این حال شرایط دریافت مشاوره حقوقی برای هر فرد و هر محل زندگی متفاوت است.
    شما می توانید مشاوره رایگان حقوقی را از سازمان های کمک حقوقی، وکلای داوطلب، مدارس و دانشکده های حقوق و وب سایت های حقوقی پیدا کنید.

    مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی

    یکی از پر متقاضی ترین خدمات گروه تخصصی نیک وکیل مشاوره حقوقی رایگان است. مشاوره حقوقی رایگان که بخشی از خدمات مشاوره حقوقی در نیک وکیل است به شکل های مختلفی ارائه می شود.

    برای دریافت خدمات مشاوره حقوقی رایگان کافی است از طریق بخش ارتباط با مشتری صفحه اقدام به ارسال سؤال خود و ثبت اطلاعات نمایید تا کارشناسان منتخب ما که جهت مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی در خدمت شما هستند پس از دریافت سؤال و مشکل شما در کمتر از ۲۴ ساعت پس از درخواست مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی برای شما جوابی ارسال نماید.

    مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی درمرکز نیک وکیل با سایر مؤسسات فرق دارد، گروه مشاوره حقوقی رایگان ما تعهد می دهد که در کمتر از ۲۴ ساعت نسبت به پاسخ سؤال شما اقدام نماید.

    وب سایت های بسیار زیادی برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان شبانه‌روزی وجود دارد که شما می توانید با آنها در هر زمانی از شبانه روز تماس بگیرید و مشکلات خودتان را مطرح کنید.
    شما حتئ می توانید با مراجعه به موسسه های حقوقی و مرکز وکلا قوه قضائیه با مشاوران حقوقی به صورت آنلاین و رایگان تماس برقرار کنید.
    شما باید بدانید که هیچ مشاوره حقوقی رایگان جایگزین مشاوره حضوری با یک وکیل کاربلد نیست. در صورت داشتن مشکل حقوقی پیچیده و سخت‌تر شما حتما سعی کنید به صورت حضوری با یک وکیل خوب ارتباط برقرار کنید و مشکلات خودتان را با او در میان بگذارید.

    مشاوره حقوقی تلفنی چیست ؟

    مشاوره حقوقی تلفنی روشی است برای دریافت مشاوره از یک وکیل یا متخصص حقوقی از طریق تلفن.
    در روش مشاوره حقوقی تلفنی شما می توانید بدون نیاز به حضور فیزیکی در دفتر وکیل یا مشاور حقوقی، سوالات و مشکلات حقوقی خود را مطرح کنید و به جواب سوالاتتان دراین زمینه ها برسید.

    از مزایای مشاوره حقوقی تلفنی میتوان به آسان بودن دسترسی، سرعت بیشتر و کم بودن هزینه ها اشاره کرد.
    شما می توانید از طریق وب سایت ها مانند وب سایت نیک وکیل و … و یا مراجعه حضوری به دفاتر وکلا به مشاوره حقوقی تلفنی دشترسی پیدا کنید. شما حتی می توانید از طریق این وب سایت ها مشاوره حقوقی رایگان تلفنی دریافت کنید.
    سعی کنید قبل از تماس با مشاوره حقوقی تلفنی، تمامی سوالات و اطلاعات خودتان را آماده کنیدو در زمان تماس صادقانه اطلاعات را در اختیار مشاورتان قرار دهید.

    مشاوره حقوقی آنلاین

    مشاوره حقوقی آنلاین یک روش ساده برای دریافت مشاوره از متخصص حقوقی یا وکیل از طریق بستر اینترنت است. در روش مشاوره حقوقی آنلاین، شما می ‌توانید از طریق برخی سایت ها، اپلیکیشن یا پیام رسان های مختلف با یک وکیل یا مشاور حقوقی ارتباط برقرار کنید و سوالات حقوقی خود را مطرح کنید و از راهنمایی و مشاوره آنها استفاده کنید.
    شما می توانید به راحتی در هرجایی که باشید به راحتی با یک وکیل و یا مشاور حقوقی به صورت انلاین در ارتباط باشید و هزینه ای ارزان‌تر نسبت به مشاوره حقوقی حضوری پرداخت کنید.
    شما به راحتی می توانید در صورت نیاز مدارکتان را به صورت آنلاین برای مشاوره حقوقی بارگذاری کنید.

    سوالات متداول

    مشاوره حقوقی چیست؟

    مشاوره حقوقی راهنمایی و توصیه ای است که یک وکیل یا متخصص حقوقی به افراد یا سازمان ها در مورد مسائل و مشکلات حقوقی آنها ارائه می دهد.

    هدف از مشاوره حقوقی چیست؟

    هدف از مشاوره حقوقی کمک به افراد و سازمان ها برای درک بهتر مسائل حقوقی شان و یافتن راه حل مناسب برای آنها است.

    در چه زمینه هایی می توان از مشاوره حقوقی استفاده کرد؟

    تنظیم و ثبت قراردادها، امور و دعاوی ملکی، امور خانوادگی مانند طلاق، مهریه، نفقه، امور کیفری، امور مالی و …

    مشاوره حقوقی آنلاین چیست و چگونه می توان از آن استفاده کرد؟

    مشاوره حقوقی آنلاین روشی است برای دریافت مشاوره از وکیل یا متخصص حقوقی از طریق اینترنت. برای استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین می توانید از طریق وب سایت ها، اپلیکیشن ها یا پیام رسان های مختلف اقدام کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    ۶ نظر

    • سلام وقتتون بخیر
      من تقریبا دو سه سال قبل برای شخصی
      کار کردم و بعد گذشت این مدت طرف
      هیچ پولی به ازای کاری ک کردم به من
      پرداخت نکرده و هر روز با وعده های
      دروغ فردا پسفردا پولتو میدم میگزره الان
      من میتونم با شکایت پولمو ازش بگیرم
      ولی میخوام به نرخ روز پولمو ازش بگیرم
      مثلا روزی ۵۰۰ بوده قبلا الان روزی ۲
      میلیونه میتونم این ادعا رو داشته باشم و
      ب نرخ روز پولمو ازش بگیرم ؟؟؟
      هیچ قراردادی هم بینمون نیست برای کار
      ولی شاهد عینی هم هست ک باهام کار
      کرده براش
      ممنون‌میشم کمک کنین

      • سلام
        نخ به نرخ روز فعلا نمیتونید مدعی باشید
        ولی از طریق اداره کار با شواهد ومدارک روابط کاری قابل اثبات وحق وحقوقات قابل اثبات ومطالبه هست وبعداز محکومیت خسارت دیر گردهم بهش تعلق میگیره

    • با سلام ووقت بخیر
      من برادر ۵۲ ساله دارم حدود ۲۲ سال هست مواد مخدر صنعتی استفاده می کنند ایشان تعادل روحی و روانی ندارند تا پول میخواهند میافتن به جان من و مادرم که الله و بالله باید پول مواد منو شما بدید دیروز من از سرکار رفتم منزل دیدم ایشان حالش خوب نیست و مرتب به مادرم اصرار میکنن پول بده ایشان وجهی ندارند به نامبرده بدن من دخالت کردم شدید منو کتک زده سوال من این است آیا من میتوانم خودم شخصا به دادسرا مراجعه کنم و از قاضی درخواست جلب ایشان رو بکنم یا نامه بمن بدن ایشون را به کمپ انتقال دهند .

      • با سلام و احترام
        بله دادستان با تقاضای افراد خانواده کمپ رایگان میفرستند ومامور جهت اعزام نیز میفرسته.
        ارادتمند

        • سلام صبح بخیر، آپارتمانم
          را به یک خانم وکیل اجاره
          داده ام حدود ۶ماه از
          قرارداد گذشته وحدود
          ۷ماه است اجاره پرداخت
          نکرده وتقریبا وجه پول
          پیش یا همان
          قرض‌الحسنه مستهلک
          شده وملک را تخلیه
          نمیکند ده روز پیش
          اظهارنامه براش فرستادم
          درخواست تخلیه
          کردم.لازم به ذکر است
          بصورت شفاهی درمورد
          تمدید صحبت کردیم
          وقرای هم گذاشتیم به
          شرطی که بدهی های
          گذشته پرداخت شود که
          پرداخت نشد. باتوجه به
          مستهلک شدن پول پیش
          آیا لازم است مبلغ ودیعه
          را ابتدا به صندوق واریز
          کنم ؟ که ندارم که واریز
          کنم می‌شود ازدادگاه
          خواست بصورت تهاتری
          اقدام کرد.با تشکر
          سرهنگ بازنشسته
          عسکری

          • سلام
            شما نمیتوانید یکطرفه اجورمعوقه رو تهاتر کنید واگر تقاضای تخلیه کنید باید ودیعه رو هم به حساب دولت واریز کنید وتنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که دادخواست فسخ اجاره رو اگر شرط فسخ دارید مطرح کنید( البته اگر بلافاصله بعداز تحقق شرط فسخ اظهارنامه فسخ ارسال کرده باشید)وتقاضای الزام به پرداخت اجورمعوفه رو بااجرت المثل وتامین خواسته بدید وبابت تامین خواسته ودیعه رو توقیف کنید.
            ارادتمند

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.